Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Максим Казбан – новий командир Об’єднаної штурмової бригади Нацполіції «Лють»
Опубліковано 19 вересня 2024 року о 13:00

За участі заступника Голови Національної поліції України генерала поліції третього рангу Олександра Фацевича відбулася церемонія передачі бойового прапора новому командиру Об’єднаної штурмової бригади Нацполіції «Лють». 

«В житті кожного колективу відбуваються зміни, змінюються керівники, йдуть люди на підвищення, хтось йде на відпочинок, хтось продовжує виконувати задачі. Такі зміни також відбуваються в колективі бригади. Від себе особисто хочу сказати, що Олександр Нетребко – це людина, яка створила підрозділ. Це колосальна важка праця», – зазначив Олександр Фацевич.

Олександр Нетребко очолював бригаду від початку її створення. Під його керівництвом «Лють» звільнила Кліщіївку. Наші бійці чудово проявили себе в боях за Кюрдюмівку, Майорск, Вовчанськ, Часів Яр, Торецьк та на Покровському напрямку.

«Шановні побратими, я гордий, що разом з вами став частиною бригади «Лють». Ми з вами, з командуванням, командирами полків, батальйонів, рот, відділень показали дуже ефективну роботу», – сказав Олександр Нетребко.

Після цих слів Олександра Нетребка відбулося прощання та передача бойового прапора новому командиру бригади, полковнику поліції Максиму Казбану.

«Для мене честь очолити Об’єднану штурмову бригаду «Лють». Я впевнений, що ми з гордістю та честю будемо нести наш бойовий прапор та виконувати поставлені перед нами завдання», – зазначив новий комбриг.

Полковник поліції Максим Казбан пройшов великий бойовий шлях. З 2014 року брав активну участь у захисті української території та був учасником багатьох тяжких протистоянь з ворогом. З початком повномасштабного вторгнення також брав участь в спеціальних операціях, одна з яких відбувалася поблизу населеного пункту Чорнобаївка, під час якої ворог зазнав значних втрат. З моменту створення Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції «Лють» обійняв посаду першого заступника начальника Департаменту поліції особливого призначення «Обʼєднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють».

На церемонії передачі прапора відбулося представлення нового першого заступника командира бригади – полковника поліції Вадима Зеленського. З 2014 по 2016 рр. він у складі 79-ої десантно-штурмової Таврійської бригади воював проти терористів та російських військ на сході України. В березні 2016 року закінчив службу в армії та пішов служити до новоствореної Патрульної поліції України, де обійняв посаду заступника начальника Департаменту патрульної поліції. З початком повномасштабної війни Вадим Зеленський у складі зведеного загону поліції нищив ворога на Київщині, Миколаївщині, Харківщині, Херсонщині та брав участь в обороні Бахмута.

Після представлення нового керівництва бригади заступник Голови Національної поліції України генерал поліції третього рангу Олександр Фацевич вручив державні нагороди бійцям бригади за особистий внесок у захист України в боротьбі з ворогом.

Колектив Об’єднаної штурмової бригади Нацполіції «Лють» дякує Олександру Нетребку за зусилля, які він доклав до створення та керування підрозділом, а також бажає успіхів на новій посаді.






Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux