Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
За добу поліція Харківщини відреагувала на 1492 повідомлення громадян про правопорушення та події
Опубліковано 20 листопада 2022 року о 12:58

Щодня поліцейські фіксують наслідки обстрілів країни-агресора. Минулої доби слідчі та криміналісти опрацювали та зафіксували 6 фактів пошкодження будинків та споруд внаслідок обстрілів та пожеж. Правоохоронці здійснюють посилене патрулювання територіальних громад щодо дотримання вимог режиму воєнного стану.

Працівники служб і підрозділів ГУНП в Харківській області цілодобово у посиленому режимі несуть службу за місцями дислокацій та здійснюють оперативне реагування на усі звернення, активно виявляють та розслідують кримінальні злочини. 

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили 1346 транспортних засобів. 

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 71 особу.

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 2 факти незаконного обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

У селищі Слобожанське дільничний офіцер поліції припинив факт незаконної торгівлі підакцизним товаром. Порушниця здійснювала продаж цигарок без марок акцизного збору. Продукція вилучена. Щодо продавчині складений адмінпротокол за ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.            

Щодня поліцейські бають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують продуктами харчування та предметами першої необхідності деокуповані населені пункти, допомагають громадянам евакуюватись з небезпечних територій.

Співробітники ювенальної поліції ХРУП №1 розвезли гуманітарну допомогу мешканцям Північної Салтівки. Громадянам доставили 200 продуктових наборів та гігієнічні засоби.

Відновили свою роботу підрозділи поліції на звільнених територіях. Поліцейські забезпечують публічну безпеку та порядок на 9 напрямках деокупації: Балаклійському, Куп’янському, Ізюмському, Золочівському, Липецькому, Вовчанському, Чугуївському, Великобурлуцькому, Борівському.

Тривають роботи по обстеженню та розмінуванню населених пунктів. Працівники вибухотехнічної служби Національної поліції України з початком деокупаційних заходів обстежили територію загальною площею близько 1 920,1 га. Вилучено 26380 вибухонебезпечних предметів, знищено – 4307.

Слідчі підрозділи Національної поліції України здійснюють заходи щодо реєстрації воєнних злочинів у звільнених населених пунктах. Всього з початку деокупаційних заходів зареєстровано 3 092 воєнних злочинів, з яких найбільше за ст. 438 Кримінального кодексу України – 2716, за ст. 111-1 КК України – 319 та інші.

Про факти смерті або поранення людей, обстріли або розкрадання майна, позбавлення волі або вчинення насильницьких дій чи катувань, пограбування, незаконне заволодіння транспортними засобами, підозрілих осіб, колаборантів та інших, про будь-які злочини або події, повідомляйте на цілодобову «гарячу» лінію «102», (050) 302 20 44 або через чат-бот @Kharkiv102_bot.


Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux