Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
За добу поліцейські затримали кількох хабарників та підприємця за спробу підкупу поліцейського (ФОТО)
Опубліковано 05 січня 2018 року о 10:40

Загальна кiлькiсть:  

На Запоріжжі в "поле зору" оперативників управління захисту економіки Нацполіції потрапили два високопасодовці, у Луганській області працівник вишу, а на Львівщині, заступник міського голови, голова сільської ради та підприємець.

У Запорізькій області за виділення земельних ділянок для ведення сільськогосподарської діяльностіголова райдержадміністрації та голова райради одного з районів області вимагали та в подальшому отримали 30 тисяч гривень хабара.

На Луганщині співробітники підрозділу захисту економіки викрили заступника декана одного з обласних університетів, яка систематично вимагала неправомірну вигоду від старост навчальних груп за успішне складання іспитів.

Оперативники обласного управління захисту економіки Нацполіції встановили, що працівник вишу вимагає від студентів 50 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Затримали хабарницю працівники Управління захисту економіки у Луганській області Нацполіції, слідчі обласної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури області під час отримання частини хабара.

Крім цього правоохоронці вставили, що посадовець користуючись своїм службовим становищем «вирішувала» сесії студентам, які не відвідували навчання та фактично перебували на непідконтрольній території України. Гроші отримувала на банківську карту.

На Львівщині оперативники обласного управління захисту економіки Нацполіції викрили підприємця, який здійснював «валютні махінації», та голову однієї з сільських рад області.

За не складання адміністративного протоколу та невжиття санкцій за виявленими порушеннями роботи обмінного пункту валюти підприємець пропонував заступникові начальника відділу УЗЕ у Львівській області 500 доларів США неправомірної вигоди.

А за прийняття сесією сільської ради позитивного рішення щодо отримання земельної ділянки посадовець вимагав та отримав від громадянина 300 тисяч гривень хабара.

На Львівщині під час отримання хабара поліція затримала заступника голови однієї з міськрад області, який вимагав від підприємця одну тисячу доларів США за сприяння у встановленні двох пунктів обміну валюти.

Затримали фігурантів працівники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції спільно зі слідчими обласної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, що протягом минулої доби працівники територіальних підрозділів Департаменту захисту економіки НПУ затримали п’ятьох хабарників та одного громадянина за спробу підкупу поліцейського.

 

Департамент захисту економіки

Національної поліції України

тел. довіри (098) 103-96-59

[email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux