Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
В результаті ворожих обстрілів у Харкові зруйновано майже тисячу цивільних об’єктів
Опубліковано 22 березня 2022 року о 07:10

Більша частина знищеного житлового фонду міста - це житлові будинки харків’ян. Тисячі знедолених родин, розбитих мрій, горе, сльози і біль. Ось що приніс «руський мир» на українську землю. Окупанти можуть зруйнувати домівки харків’ян, але їм ніколи не зламати їхню віру в свободу, незалежність  та Велику Перемогу.

    

З початку воєнної агресії росіі весь народ України об’єднав зусилля у боротьбі з ненависним ворогом. Поліція Харківщини в умовах військового часу мобілізувала усі свої сили заради збереження стабільної безпекової ситуації в місті та області. Правоохоронці чітко та оперативно виконують службові завдання, протидіють злочинності, викривають та затримують порушників закону, реагують на звернення громадян. Пріоритетом для поліції залишається щоденна адресна гуманітарна допомога мешканцям міста та районних громад, соціальний захист населення, вирішення їхніх нагальних проблем та  кризисних питань, пов’язаних з вимушеною евакуацією. Поліція супроводжує гуманітарні вантажі, транспортні засоби під час евакуаційних заходів, слідкує за правопорядком на залізничному вокзалі. Триває безжальна боротьба з мародерами, крадіями, шахраями, зрадниками та диверсантами.

Наразі затримано 69 осіб, підозрюваних у вбивствах, грабежах, розбоях, майнових злочинах. Кожного дня десятки патрулів відпрацьовують вулиці міста, групи швидкого реагування територіальних підрозділів поліції виїжджають на виклики громадян.

 

Не зважаючи на значне перевантаження, цілодобово оператори служби 102 приймають повідомлення від населення про злочини та правопорушення, з цією ж метою працює чат-бот в месенджері телеграм @Kharkiv102_bot.

Через інтенсивні ворожі обстріли у місті спостерігається значна кількість вибухонебезпечних предметів. Поліція нагадує, що самостійно переміщати чи торкатися залишків ракет та нерозірваних боєприпасів категорично заборонено. У разі їх виявлення необхідно відразу звертатися до поліції за номером 102 або до рятувальників за телефоном 101. Також поліція рекомендує населенню більш уважно придивлятися до незнайомих осіб, які з’являються у ваших житлових кварталах. Якщо вони безпричинно обстежують підвали та горища будівель, перевіряють наявність мешканців будинку у квартирах, поводять себе та виглядають підозріло, просимо негайно звертатися до поліції або залишати інформацію в чат-боті.

Сьогодні Україна переживає найстрашніші часи в своїй історії, але народ вільної країни не падає духом та об’єднує свої зусилля у боротьбі з російською навалою. Кожен з нас на своєму місці робить усе можливе для Перемоги. Разом ми сильні та незламні! Ми обов’язково вистоїмо та повернемо мир і злагоду на нашу землю. Слава Україні!  

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux