Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
У Житомирі відбувся випуск більш як пів сотні поліцейських
Опубліковано 16 червня 2023 року о 19:44

Церемонія випуску двох навчальних груп слухачів Житомирської академії поліції відбулась 16 червня. З успішним завершенням професійного навчання поліцейських привітали керівники, колеги і рідні. За кілька днів випускники в якості працівників приступлять до виконання службових завдань у підрозділах поліції Київщини. 

Шикування всіх слухачів відбувалось на плацу поліцейської академії. Понад пів сотні молодих правоохоронців, а це дві навчальні групи, у цей день отримували дипломи про успішне завершення професійної підготовки правоохоронців.  

В урочистостях взяли участь керівництво Житомирської обласної військової адміністрації, поліцейської академії, викладацький склад, курсові офіцери, запрошені рідні та близькі випускників.  

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих українців під час війни рф проти України.

– Нині у нашій академії особливий випуск. Урочиста для всіх нас мить відбувається в момент активних бойових дій, гострого протистояння українських захисників з російськими загарбниками. Сьогодні оборонцями держави є всі реальні сили – від бійців Збройних Сил України до волонтерів. Лави захисників своєї країни віднині поповнили і ви. Будьте гідними високого звання захисників правопорядку! Хай ваші рішення завжди будуть виваженими, а дії – адекватними ситуаціям, продуманими та ефективними! – звернувся до випускників начальник Житомирської академії поліції Максим Каптенко.  

Підтримав висловлені тези начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко:

- Я вдячний, що в такий непростий час, у воєнний час, наша поліцейська академія відновила свою діяльність. Професія поліцейського затребувана і важлива сьогодні, мабуть, як ніколи, бо правопорядок – це теж окремий фронт для загальної Перемоги!

 Від імені керівництва обласної військової адміністрації Віталій Бунечко оголосив Подяки викладачам академії. А керівник навчального закладу – кураторам випускних груп.

Свої перші заохочення отримали кращі випускники – за активну участь у житті академії, ініціативність та наполегливість у досягненні високих результатів навчання їм було оголошено Подяки від керівника навчального закладу.  

Урочистим маршем слухачі пройшлись плацом академії, виголосивши гасла Національної поліції, поліцейської академії та своїх навчальних груп. Одразу потому приймали вітання від найрідніших і друзів. 

Уже за кілька днів сьогоднішні випускники приступлять до виконання службових завдань у підрозділах поліції Київщини.

Щиро вітаємо наших випускників! Бажаємо кожному професійного зростання, саморозвитку, успіхів і добрих звершень! Особистих перемог вам і однієї великої Перемоги нам усім!

 

Житомирська академія поліції

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux