Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
У Києві відбувся перший в Україні чемпіонат з джиу-джитсу серед поліцейських (ВІДЕО)
Опубліковано 27 січня 2018 року о 21:34

Участь у змаганнях взяли 96 патрульних поліцейських з 14-ти управлінь патрульної поліції. Нагородження переможців відбулося сьогодні, 27 січня, за участі заступника глави Нацполіції Олександра Фацевича та керівника Департаменту патрульної поліції Євгенія Жукова.
Заступник Голови Національної поліції України – керівник патрульної поліції зазначив, що подібні заходи демонструють єдність команди та прагнення кожного із спортсменів постійно вдосконалюватися та рухатися вперед.
«Головна мета для поліцейського — це захист громадян. Але, щоб захищати громадян, треба, насамперед, уміти захистити себе і свого напарника», - зазначив Олександр Фацевич.
Своєю чергою начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков побажав учасникам не зупинятися на досягнутому й розвиватися.
«Завдяки таким заходам ви об’єднуєтеся і формуєте єдину дружню сім'ю патрульної поліції. Запам'ятайте, є  добро, і є зло, а ви — маленька тонка синя лінія між ними», - наголосив начальник Департаменту патрульної поліції України.
Загалом, у змаганнях взяли участь 96 патрульних поліцейських (91 – чоловіків та 5 жінок) з 14-ти управлінь патрульної поліції. Відтак, чоловіки змагалися у 6 вагових категоріях — до 62 кг, до 69 кг, до 77 кг, до 85 кг, до 94 кг та понад 94 кг. Жінки у ваговій категорії  — до 60 кг.
Оцінювали учасників чемпіонату судді міжнародної категорії по джиу-джитсу з Асоціації джиу-джитсу України.
Після запеклої боротьби судді визначили переможців серед кожної з вагових категорій жінок та чоловіків. Після цього було визначено команди-переможці.
У результаті 3 місце серед жінок посіла Мущинська Оксана з Полтави, 2 місце Красуля Лілія з Сум та перемогу здобула Мілокулова Ольга з Полтави.
Призові місця серед чоловіків: у ваговій категорій до 62 кг 3 місце посів Чувпенюк Іван (Полтава), 2 місце — Головань Сергій (Суми) та 1 місце Жупан В'ячеслав (Хмельницький). У ваговій категорії до 69 кг 3 місце дісталося Подмазко Геннадію з Одеси, 2 місце — Жадан Віталій з Києва та першість отримав Ліснічук Андрій з Рівного. Вагова категорія до 77 кг: 3 місце Зубчук Богдан — Бориспіль, 2 місце посів Фургалець Роман з Києва та 1 місце — Геворгян Геворг (Полтава). У ваговій категорії до 85 кг 3 місце дісталося Соломко Олегу з Кривого Рогу, 2 місце — Федоруку Віктору, а перемогу отримав Кіндюшенко Андрій з Києва.
У ваговій категорії до 94 кг визначили такі призові місця: 3 місце Король Олександр (Кропивницький), 2 місце Карпо Василь (Київ) та 1 місце Матвієнко Микола (Київ). І у ваговій категорії понад 94 кг 3 місце здобув костильов Артур (Полтава), 2 місце — Сірюченко Станіслав (Київ) та 1 місце Левченко Володимир (Полтава).
У командному залiку 3 мiсце посiла команда Управління патрульної поліції в Сумській області, 2 - Управління патрульної поліції в Полтавській області, 1 - Управління патрульної поліції Києва.

Департамент патрульної поліції

Національної поліції України


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux