Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Столичні правоохоронці розповіли іноземним партнерам результати впровадження пілотного проекту у Голосіївському районі
Опубліковано 06 грудня 2018 року о 17:01

Аби заслухати підсумки, визначити недоліки, а також скоординувати подальші спільні дії, зустрілися заступник голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв, начальник поліції Києва Андрій Крищенко, керівник голосіївської поліції Олег Волошин та представники центрального офісу ІСІТАР.

Начальник Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Крищенко нагадав, що процес реформування Голосіївського управління поліції детально розповів про ідею та етапи впровадження пілотного проекту. І, хоча він триває, зміни у підході до роботи відчутні уже:

«Мешканці Голосіївського району першими скористалися послугами прозорого офісу, коли зі своїми скаргами звернулися не до чергової частини, а до офіцера комунікації за стійкою ресепшена. Зазначу, що завдяки цій практиці значно зменшилася кількість зареєстрованих звернень. І не тому, що комусь відмовили, а тому, що у більшості випадків заявникам надано роз’яснення на місці».

Також генерал поліції третього рангу зазначив, що кадровий склад управління поліції пройшов ретельний відбір із подальшими структурними змінами:

«Тут з’явилися перші детективи, які об’єднали функції слідчих і оперуповноважених, а дільничні офіцери поліції відтепер реагують на скарги жителів району через «Електронний кабінет дільничного» .  Звісно, окрему увагу приділяємо професійній підготовці, яку нам постійно забезпечують партнери з Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США (ІСІТАР)».

Начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин додав, під час тренінгів співробітники вчаться прийомам рукопашного бою та застосовувати зброю і спецзасоби, а також вмінню спілкування з громадянами, отримують лідерські навички та розвивають стресостійкість.

Заступник голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв підкреслив важливість цього проекту, адже – це насамперед можливість впровадження нових методів взаємодії з людьми:

«Основний пріоритет проекту – потреби населення, тобто перегляд відношення до забезпечення прав громадян. І тут ми можемо побачити і усунути слабкі місця, адже цей досвід буде імплементуватися не лише в Києві, а й в усій Україні».

Після ознайомлення з усіма етапами впровадження проекту заступник помічника директора ІСІТАР Хезер Рауч погодилася, що хід реформування відбувається у правильному напрямку:

«Незважаючи на ризики, результат виявився позитивним. Дійсно у Голосіївського управління поліції є всі шанси стати зразковим управлінням не тільки для столичних колег, а навіть для правоохоронців з інших областей».

Відділ комунікації поліції Києва

Алла Борових


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux