Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Оперативне реагування на звернення громадян: харківські поліцейські щодня реєструють більше тисячі заяв та повідомлень
Опубліковано 20 квітня 2022 року о 09:05

В умовах воєнного стану особовий склад служб та підрозділів ГУНП в Харківській області цілодобово виконує важливі завдання по забезпеченню належного правопорядку та наданню населенню невідкладної допомоги у вирішенні нагальних безпекових питань.

 

Протягом минулої доби поліцейські відпрацювали 1134 повідомлення від громадян про правопорушення та події. Завдяки інформації населення до органів поліції доставлені 27 підозрілих осіб, які перевіряються на причетність до співпраці з диверсантами. Наряди поліції цілодобово патрулюють територію міста та населених пунктів області, несуть службу на блок постах.

Минулої доби правоохоронці перевірили більше 1900 транспортних засобів для недопущення потрапляння до регіону зброї, наркотиків та інших заборонених предметів. Для контролю за криміногенною ситуацією та розкриття правопорушень щодня здійснюється комплекс необхідних заходів. За підозрою у скоєнні тяжких та особливо тяжких злочинів затримано 164 зловмисники. Під час патрулювання міста поліцейські припинили протиправну діяльність громадянина, який намагався викрасти товар з магазину на Привокзальній площі. У селі Піщанка група швидкого реагування затримала 63-річного чоловіка, який вбив свою співмешканку. В селі Новопокровка за підозрою у скоєнні замаху на вбивство в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано місцевого жителя. У Чугуєві поліцейські вилучили з незаконного обігу вогнепальну автоматичну зброю. 

Особлива увага приділяється ефективному вирішенню безпекових питань. Забезпечено громадський порядок на залізничному вокзалі під час відправлення евакуаційних потягів, до безпечних регіонів вирушило 1550 громадян. У цілодобовому режимі працюють наряди поліції на станціях метрополітену. Правоохоронці наглядають за правопорядком та надають посильну допомогу містянам.

На системній основі здійснюються адресна гуманітарна допомога мешканцям міста та області, вантажі з продуктами харчування та предметами першої необхідності поліцейські регулярно доставляють до місць укриття громадян від обстрілів російських окупантів, роздають усім, хто її потребує. Працівники поліції забезпечують безпеку громадян під час роботи пунктів видачі гуманітарної допомоги, банківських установ, супроводжують працівників Укрпошти.

Протягом минулої доби бійці полку поліції особливого призначення виконували важливі завдання по охороні громадського порядку, патрулюванню території, розкриттю правопорушень. Працівники підрозділу затримали на майдані Героїв Небесної Сотні п’ятьох осіб, причетних до крадіжки. Забезпечили публічний порядок та безпеку громадян під час евакуаційних заходів після артобстрілу території супермаркету у Харкові. Харківська поліція у посиленому режимі працює за місцями дислокації та у повному обсязі виконує свої службові повноваження по захисту населення від наслідків ворожої агресії росіян.   

#stoprussia

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux