Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Одеські поліцейські здобули «золото» та дві «бронзи» на чемпіонаті світу з універсального бою
Опубліковано 03 листопада 2023 року о 14:15

Змагання пройшли у місті Тбілісі Республіки Грузія за участю понад 400 учасників із 36 країн.  Перемогу здобули Олександр Гончаров, Тарас Юрчак та Анастасія Химчак. 

Цьогоріч поліцейські привезли додому з-за кордону три медалі – «золото» у розділі «Light» і дві «бронзи» у розділі «Light» та «Classic». У командному заліку національна збірна України з універсального бою виборола II місце.

Спортсмени поділилися своїми переживаннями перед поїздкою. Розповіли, що часу на підготовку катастрофічно не вистачало. У вихорі роботи тренувалися у вихідні або ж після роботи до пізньої ночі.

«Ми відчували колосальну відповідальність за імідж нашої країни і викладалися на повну», - розповів Олександр Гончаров.

Анастасія Химчак зізналася, що це була нереальна, неосяжна мрія для неї, і подякувала всім за надану можливість втілити її в життя. Дівчина каже, що представляти Україну на світовій арені для неї велика честь, на таких заходах українці демонструють незламний дух нації.

«Це все лише початок, бо чим далі ми йдемо, тим ширші горизонти відкриваються, і тим потужніша мотивація», - зазначив Тарас Юрчак.

Олександр Гончаров – старший слідчий слідчого відділення відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1.  З допомогою тата Олександр познайомився з бойовими мистецтвами, зокрема з універсальним боєм, і вже в 14 років представив збірну України на міжнародній арені. Олександр майстер спорту міжнародного класу з універсального бою. Двічі ставав переможцем чемпіонатів світу, неодноразовий призер національних та міжнародних змагань. 

Тарас Юрчак – лейтенант поліції оперуповноважений сектору кримінальної поліції відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1. Із самого дитинства він марив спортом, вперше потрапив до спортивної зали, коли батьки повели на тренування старшого брата, і відтоді зрозумів, що це те місце, де він би хотів проводити свій вільний час. Тарас - майстер спорту міжнародного класу України з універсального бою, неодноразовий переможець обласних, національних та міжнародних змагань, наразі став чемпіоном світу серед чоловіків з універсального бою. 

Анастасія Химчак – старший лейтенант поліції слідча слідчого відділення відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1. З дитинства  вона займалась  спортом, зокрема футболом та волейболом. Світ бойового мистецтва Насті відкрив старший брат, який займався вільною боротьбою. Сильна і вольова, з твердим характером, дівчина обрала для себе і відповідну професію. Анастасія - кандидатка в майстри спорту України з універсального бою, неодноразова призерка обласних та національних змагань.


Відділ комунікації поліції Одеської області





Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux