Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
На Вінниччині запрацював оновлений фронт-офіс
Опубліковано 31 травня 2023 року о 18:05

31 травня у Відділенні поліції № 1 Хмiльницького районного вiддiлу полiцiї запрацювала інформаційна підсистема Custody Records та фронт-офіс поліції, важливою особливістю якого є безбар’єрність. Це дасть змогу поліпшити взаємодію поліції і громадян, адже він адаптований під потреби усіх, хто бажає отримати якісний поліцейський сервіс. 

Готовність поліцейських до роботи в оновленому фронт-офісі та із автоматизованою системою фіксації дій разом із керівником поліції області Іваном Іщенком перевірили начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, керівництво Хмільницького районного відділу поліції та поліції міста Калинівка й представники місцевої влади.

Ефективна комунікація між громадянами і правоохоронцями — це основа нового, технічно оснащеного фронт-офісу. Тут громадяни можуть швидко та якісно отримати необхідну інформаційну допомогу.

Саме тому, підтримуючи ініціативу безбар’єрності у Національній поліції України, за співпраці з органами місцевого самоврядування, Вiддiлення полiцiї № 1 Хмiльницького районного вiддiлу полiцiї обладнано новаційним ліфтом для людей з інвалідністю й тактильною плиткою для людей з вадами зору. Така конструкція дає змогу відвідувачам пересуватися територією підрозділу без сторонньої допомоги.

Цей підйомник зможе доставити маломобільних людей до фронт-офісу поліцейського відділення, де постійно знаходиться поліцейський, який зможе швидко й професійно надати необхідну консультацію, записати людину на особистий прийом, сприяти у видачі довідок або витягів із реєстрів, прийняти звернення тощо.

Відвідувачі бачитимуть, як працюють поліцейські. Адже фронт-офіс — це прозорий відкритий простір, облаштований приймальнею, черговою частиною, кімнатою для проведення слідчих дій, а також доставлення осіб. Крім того, у приміщенні встановлена система відеомоніторингу Custody Records, яка націлена на захист прав та безпеки затриманих, доставлених до підрозділу осіб, забезпечення дотримання прав людини та уникнення можливих безпідставних звинувачень громадян щодо дій поліцейських.

- Система Custody Records з листопада минулого року реалізована та успішно працює в 10 територіальних підрозділах поліції регіону, - зазначив Іван Іщенко. - Важливо запроваджувати Європейські норми у кожному відділі та відділенні. Саме тому, попри війну, ми поступово запроваджуємо Сustody Records та плануємо охопити кожен підрозділ.

«Цей проєкт - це нові методи співпраці співробітника поліції та затриманої особи. Система Custody Records дає можливість віддаленого контролю за дотриманням прав затриманих громадян. Технічне обладнання, процедури контролю, цілодобова відеофіксація даних та зручний спосіб внесення і обробки інформації дозволяє відстежувати всі дії по відношенню до затриманих під час їхнього перебування в ізоляторі тимчасового тримання», - зазначив начальник відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності Управління дотримання прав людини Департаменту головної інспекції Національної поліції України Петро Ткачук.


Відділ комунікації поліції

Вінницької області 

 

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux