Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
На Херсонщині внаслідок російських атак одна людина поранена, пошкоджено будинки, навчальні та медичний заклади: поліція фіксує наслідки
Опубліковано 11 червня 2024 року о 11:00

російські війська вкотре здійснили обстріл Бериславського, Каховського та Херсонського районів з артилерії, авіації та БпЛА. Окупанти безжалісно намагалися знищити навчальні заклади та цілили по житловому сектору. Внаслідок російської агресії одна людина поранена.

Минулої доби під обстрілами перебували Херсон, Антонівка, Придніпровське, Токарівка, Іванівка, Кізомис, Садове, Станіслав, Берислав, Тягинка, Михайлівка, Республіканець та Веселе.

Зазнали пошкоджень 13 приватних та два багатоповерхові будинки, два навчальні заклади, автомобіль.

російські військові здійснили авіаційні удари дев’ятьма керованими бомбами по населених пунктах Херсонської, Дар’ївської та Тягинської громад. Дві бомби поцілили у раніше зруйнований обстрілами пункт надання первинної медичної допомоги. На щастя, обійшлося без постраждалих.

У Милівській громаді в результаті артилерійського обстрілу виникла пожежа на території Національного природного парку, а в Білозерській громаді снарядами пошкоджено електроопору.

Михайлівку ворог атакував з артилерії та дронів, у результаті вибухів пошкоджено два житлові будинки.

війська рф атакували безпілотниками Веселе Каховського району, скинувши боєприпаси на житлові квартали. Внаслідок вибухів пошкоджено чотири будинки.

Противник скинув боєприпас із дрона на Станіслав, пошкоджень зазнав мікроавтобус.

армія рф систематично обстрілювала Херсон. Окупаційні війська гатили з артилерії й атакували з дронів Дніпровський район, центр міста та мікрорайон «Корабел».

Вранці росіяни завдали удари з артилерії по приватному сектору Дніпровського району. Постраждала 102-річна жінка, яка на час атаки перебувала біля будинку. Поранену з вибуховою травмою, множинними вогнепальними ранами тулуба й кінцівок працівники патрульної поліції спільно з місцевими жителями під обстрілами змогли перенести до службового автомобіля та доправити до лікарні. Також снарядами пошкоджено навчальний заклад та чотири приватні будинки, в одному з яких виникла пожежа.

Вдень російська армія відкрила артилерійський вогонь по прибережній зоні Корабельного району. Пошкоджено будівлю навчального закладу, багатоповерховий та чотири приватні будинки.

На місцях російських атак працювали всі профільні служби, які надавали допомогу постраждалим, ліквідовували та документували наслідки обстрілів.

За минулу добу поліція відреагувала на 282 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 10 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux