Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
На Буковині почала функціонувати 55-та поліцейська станція
Опубліковано 26 червня 2023 року о 13:11

23 червня у рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» у селі Валя Кузьмина запрацювала нова поліцейська станція. Поліцейський офіцер обслуговуватиме понад сім тисяч громадян, які проживають на території Волоківської громади. 

В урочистому відкритті станції взяли участь начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло, заступник начальника ГУНП Святослав Кішлар, начальник сектору взаємодії з громадами УПД ГУНП Валентин Рябий, голова Волоківської територіальної громади Валентин Глопіна, представники органів місцевого самоврядування та місцеві жителі.

Станцію відкрили за підтримки місцевої влади, яка надала поліцейським приміщення та забезпечила комфортні умови для виконання покладених на них завдань.

«Відкриття поліцейської станції – це важливий крок, який покращує взаємовідносини між населенням і поліцейськими та показує, що поліція є надійним та вірним партнером для територіальних громад. Поліцейський офіцер цілодобово дбатиме про безпеку та правопорядок мешканців Волоківської ТГ, адже його основний девіз: «Я тут, щоб захищати, оберігати, жити та працювати». Спільним зусиллям ми зробимо все для того, щоб забезпечити кожну громаду області поліцейським офіцером», – говорить полковник поліції Віктор Нечитайло.

Для оперативнішого реагування на повідомлення громадян для офіцера поліції придбали службовий автомобіль.

«Спільними зусиллями із Головним управлінням Національної поліції в Чернівецькій області ми відкриваємо поліцейську станцію на території нашої громади. Тепер жителям навколишніх сіл буде набагато зручніше звертатися до поліцейських за кваліфікованою допомогою. Дякую керівництву буковинської поліції та всім хто долучився до реалізації даного проєкту. Ми і надалі будемо працювати для того, щоб забезпечити всім необхідним для виконання службових завдань нашого поліцейського офіцера громади. Ми вже бачимо позитивні результати його роботи», – каже голова Волоківської ТГ Валентин Глопіна.

Заступник начальника ГУНП в Чернівецькі області Святослав Кішлар зауважив, що поліцейські будуть орієнтуватися на законні потреби громади та оперативне вирішення проблем на території обслуговування.

На станції працюватиме поліцейський офіцер громади Андрій Кучуряну. Під щоденним захистом капітана поліції перебуватимуть мешканці чотирьох сіл: Волока, Валя Кузьмина, Грушівка та Круп'янське.

«Знання, які я отримав під час проходження спеціального навчання допомагають мені ефективно працювати. Зусилля спрямовую на здійснення профілактики у Волоківській територіальній громаді та зроблю все для того, щоб громадяни завжди почували себе у безпеці. Я тут, щоб захищати та допомагати!», – говорить поліцейський офіцер Волоківської територіальної громади Андрій Кучуряну.


Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux