Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
армія рф вчергове масовано атакувала Херсонщину: одна людина загинула та 11 поранено, поліція фіксує наслідки
Опубліковано 30 вересня 2024 року о 10:30

військові рф не припиняють обстріли населених пунктів Бериславського та Херсонського районів, знищуючи житло людей, автотранспорт та завдаючи ударів по об’єктах інфраструктури. Минулої доби країна-агресор атакувала мирне населення з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню та БпЛА.

Під вогнем противника перебували Херсон, Антонівка, Садове, Білозерка, Кізомис, Широка Балка, Благовіщенське, Микільське, Станіслав, Інженерне, Нововоронцовка, Михайлівка, Одрадокам’янка, Зміївка, а також Веселе та Козацьке Каховського району.

У населених пунктах пошкоджень зазнали 26 об’єктів: 18 приватних будинків, шість автомобілів та два автобуси.

З реактивних систем залпового вогню окупанти вдарили по Микільському. Через влучання снаряда у приватний будинок загинула 70-річна жінка та отримав поранення 73-річний чоловік. Пошкоджень зазнали щонайменше сім житлових будинків.

В результаті артилерійського обстрілу Білозерки пошкоджено три приватні будинки та травмовані двоє жінок віком 56 і 66 років. У людей вибухові травми, контузії й уламкові поранення. Селище перебувало і під атакою ворожих безпілотників, внаслідок вибухів пошкоджено автомобіль та приватний будинок.

російська армія з артилерії вдарила і по Благовіщенському. Отримав поранення 45-річний чоловік, який перебував на подвір’ї. У нього діагностували вибухову травму й уламкове поранення ноги.

Внаслідок скидання вибухівки з БпЛА отримав вибухову та черепно-мозкову травми, уламкове поранення плеча і спини 45-річний житель Широкої Балки.

По Михайлівці противник вдарив дроном типу «FPV». Внаслідок удару вкотре пошкоджено адмінбудівлю.

У Кізомисі та Станіславі артилерійським вогнем пошкоджено три приватні будинки.

армія рф вкотре атакувала дронами Дніпровський район Херсона, цілеспрямовано скидаючи боєприпаси на автомобілі та житлові будинки. Внаслідок цих ударів пошкоджено три приватні будинки та стільки ж автомобілів. Дістали поранення 61-річна жінка та четверо чоловіків віком 36, 47, 51 та 63 роки.

У передмісті Херсона – Антонівці – внаслідок скидів із БпЛА травмовано 56-річного чоловіка та пошкоджено автомобіль. Двічі ворожі безпілотники атакували громадський транспорт. У маршрутних автобусах внаслідок скидів вибухівок пошкоджено вікна. Пасажири та водії, на щастя, не постраждали. В результаті артилерійського обстрілу пошкоджено приватний будинок. Антонівка перебувала і під атакою FPV-дронів.

На місцях ударів росіян працювали всі профільні служби, які ліквідовували та документували наслідки обстрілів.

За минулу добу поліція відреагувала на 248 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 13 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux